Dekorlove
×
 x 

Üres Kosár

Az áru átvételére és szállítására két módot ajánlunk - egyelőre:

  1. Átvétel személyesen: egy előre megbeszélt helyen átadjuk a terméket. Így meg tudja tekinteni élőben az átvétel előtt. (Akár meg is gondolhatja magát, bár erre még nem volt példa smile.) Fizetni a helyszínen készpénzben. Átvétel Budapesten, elsősorban a XIV., XVI.kerületben vagy a piros metró vonalán. (De persze más is szóba jöhet.)
  2. Postán előreutalással: így csak előreutalással tudjuk megoldani. A postaköltség 2.075Ft (2022-ben 2kg-ig). FoxPost-tal is szívesen küldjük, az néha olcsóbb, mint a posta. Több termék vásárlása esetén utalás előtt, kérjük várja meg a visszaigazoló e-mailünket a pontos postaköltség miatt!

Ha számlát kér, mindenképpen szóljon előre, hogy ne felejtsük el elvinni / berakni a csomagba! Előre utalásnál, ha a postaköltségről is kéri a számlát, küldjön számlacímet!

Előreutaláshoz a számlaszám: Szilágyi Enikő 11773140-11834393 (OTP Bank)

ASZTALI DÍSZEK

Asztali díszek változatos formában, minden évszakban, minden lakásba, irodába

KOPOGTATÓK

Ajtódíszek minden évszakra, húsvétra, karácsonyra

×

Pop Up Panel

Here is the pop up panel you can use to promote any product or products that you think your customers should see at the very bottom of the website. You can use 6 different modules positions between intro-1 and intro-6.

215,00 €

FIND OUT MORE BUY TODAY!